Fredag igen

Långt mellan gångerna man skriver! Har för en stund sedan lämnat Tindra på dagis, blir där till kl 15.00, jag ska försöka gräva mig ner i böckerna igen!
Igår köpte jag mig nya blommor till köket, 4 stycken och sedan 20 stycken tulpaner som nu pryder köksbordet.
På Måndag mellan 13-15 blir det möte med bemaningscenter och nån från HR, övertaligheten är nu ett faktum efter förhandlingen i går. Återstår att se vart man bli placerad nånstans då, det borde kunna bli klart nästa vecka.

Bara 1 vecka tills Thomas kommer hem nu, tiden har bara rusat iväg...men var väldigt långsamma när Tindra var så dålig!
Ev kommer han hem 1 vecka och sedan åker ner igen i 3 veckor, men ingenting klart ännu.

Skickade in ansökan som timmis igår på ungdomsboendet, får se om de hör utav sig.
Skulle vilja ha ett extrajobb här i stan, utan att behöva ta bilen och åka till Gävle.
Skulle vara underbart skönt att kunna jobba juni och juli här hemma någonstans och slippa ta bilen och dyra bensinkostnader, men min tjänst är ju på landstinget..så det visar sig förhoppningsvis nästa vecka vart jag blir placerad.

Gävle med mat och stand-up ikväll

Sitter här med ett glas rött och klockan är 16.05..=)
Blir hämtad av mammas sambo kl 17.00, då skjutsar vi hem Tindra till mamma och jag får skjuts in till gävle, klockan 18 ska vi träffas.
Har försökt att gräva mig ner i nervsystemet idag men det har gott bra, Tindra har vart supergnällig och velat vara i min famn heeeela dagen. Var ner på stan på fm och handlade lite kläder.
Nästa vecka är det hemmastudier.
Om 3 veckor imorgon är Thomas på väg hem!! Tillbaks i vardagen!

Längesedan igen..

En vecka har gott sedan jag skrev igen men det är fullt upp här hemma. Förra helgen blidde vi inskrivna på barnkliniken, eller lördag rättare sagt, Tindra kräktes som sjutton och fick inte heller behålla medicinen mot urinvägsinfektionen, och den är viktig för henne med tanke på njuren.
Vä där fick hon dropp och sedan antiobiotika direkt i nålen 2 gånger per dygn, hela lördagen sov hon...när vi kom till barnkliniken hade hon 39.9 i feber.
Trodde vi skulle få åka hem på söndagen då hon piggnat på sig bra utav uppvätskningen med dropp, men läkaren tyckte att vi skulle vara kvar till minst Måndag med tanke på medicinen mot urinvägsinfektionen.
Blev utskrivna på Måndag vid lunch.

Mamma/mormor var så snälll att hon tog Tindra hem till sig på Måndag kväll så jag dels skulle få plugga men oxå sova, hade inte blivit många timmars sömn på barnkliniken!
Sov ut riktigt på Tisdagen och hämtade hem Tindra igen vid 13 tiden på onsdagen.
Pluggade mest den dagen och igår torsdag var jag i Bollnäs hela dagen fär 2 stycken seminarier.
Idag har det pluggast på fm, Tindra var på dagis till kl 15.00 idag!

ikväll blir det lets dance, vin och popcorn...imorgon utgång i Gävle med jobbet, kl 18 ska vi träffas på Å-krogen för mat, sedan blir det stand-up där kl 19.30 tror ja det var.
Och jag ska INTE ta bilen, utan jag ska parta imorrn! Tindra sover hos mormor!

Fredag idag..

och jag åkte mot Falun vid 7.30 tiden imorse, skulle ha föreläsning om cirkulationen på telbild mellan 8.30 och 14.00.
Dagen gick fort och jag var hemma i sandviken igen vid 14.30.
På dagis berättade fröken att Tindra kissat på sig 3 gånger!!! När vi skulle åka skulle hon kissa igen men klagade på att det gjorde så himla ont att det inte kom något kiss, åkte hem och väl hemma hade det kommit lite i trosorna igen..en stund senare skulle hon prova gå på toa men det kom inget och hon klagade på smärta. Vä inne i rummet kom det ett par droppar både i soffan och på golvet...

Ringde till HC vid 15.30 och fick en akuttid kl 16.10...fick lämna urinprov och det var fullt med bakterier, ingen feber och inte speciellt höög sänka men det tydde antagligen på urinvägsinfektion.
Läkaren var lite osäker på vad han skulle skriva ut för antibiotika då han inte visste vad det var för bakterier, det ser han ju bara genom att skicka iväg det på odling.

Men fick cefamox utskrivet, men skulle det inte bli bättre tills på Måndag skulle jag ringa barnkliniken, vi har tid där på Onsdag för den årliga kontrollen hos Tindras doktor, känns skönt att vi hade fått den tiden nu när hon fått UVI!

Men lite orolig med tanke på att hon räknas bara som att ha en njure, men det behöver ju inte innebära att denna UVI skulle vara någon fara.

Nu sover hon i soffan, jag tog VAB inatt...kändes inte okej att lämna henne hos mamma/mormor inatt när hon hade så ont.
Men hoppas på att kunna jobba imorgon natt iaf.

Ska försöka mig till att plugga imorgon, beroendes på hur Tindra mår.

Nu ska jag kolla på Lets Dance, sedan blir det soooova!!! Och ingen klocka kommer att ringa imorgon bitti!!

svårt...

att hinna med allt! Nu ser man vad mycket enklare det är när man är två om allting i hushållet! Bara sånna småsaker som att plocka i och ur diskmaskin,ta reda på tvätt och tvätta, städa...ja en massa sånna saker!
Men jag kommer kanske in i det snart hur jag ska lägga upp det..=)

Imorse vaknde jag vid 05.30 av att det var blött i sängen, hade blivit en kissläcka från Tindra...bara att ta upp henne och riva ur sängkläderna, tindra somna om naturligtvis, men inte jag så kl 06.15 klev jag upp.

Lade in en maskin med tvätt redan kl 7 och plockade samtidigt ur diskmaskin, så dom två grejerna var klara redan kl 07.15!!

Var hemma vid 08 tiden, åt frukost och sms:ade med Thomas...
internettade, hängde tvätt och dricker nu kaffe och har gjort eld i kamnin.

Ska hinna med lite pluggande under fm, sedan dusch och hämta Felix kl 14.00. Tindra ska hämtas kl 16.00.

Fredag och Lördag ska det jobbas natt, Tindra ska då sova hos mormor.

Syrran ringde igår och ville att vi skulle kolla på en resa till Thailand...omkring den 1/3 nästa år...känns väldigt lockade, men klurigt med pengar...visst skulle vi kunna åka 2 veckor med drömmen är ju att kunna åka 4 veckor igen som sist, men det går ju inte med tanke på skolan för mig.
Så länge jag inte har praktik så kanske det skulle gå, för på ko lanta har dem ju learning center, var många som pluggade där.
Men just nu skulle det kännas helt okej att boka en resa för 2 kanske 3 veckor!!

Nää dags för plugg!

Söndag 1/3

Heja februari har redan gått, 4 veckor har även sprungit iväg sedan jag blev högskolestudent.
Första kursen är avslutad, ej hunnit få alla betyg i uppgifter ännu!
veckan som vart har jag ej kunnat plugga nånting, har ej tagit mig för fastän jag har hur mycket som helst att göra!
Börja känna en viss panik nu!
Så veckan som kommer blir en pluggvecka!! Tindra ska vara på dagis varje dag mellan 7.45 och 16.00, ska försöka ta mig ner till biblioteket, kanske för mera ro till att plugga om jag sitter där.

Har skola nästa fredag så det finns tid för studier!
Nästa vecka har jag 4 stycken seminarium uppe i bollnäs!

helgen då? I fredags var Bisse, svärmor, min pappa med sambo här på middag på kvällen...thaimat stod på menyn!

Lördag åkte vi till valbo en sväng, inhandlades en klocka till mig och en bok till Thomas, blidde lunch där oxå.

kvällen kollade vi på melodifestivalen.

Idag söndag, Thomas blev upphämtad i taxi kl 09.00 imorse, 5 veckor blir jag solokvist här hemma!

Förra veckan var jag förresten på intervju på förlossningen, spännande....hoppas jag får vara där.
Skulle intervjua två till tjejer denna vecka, sedan skulle hon antingen höra utav sig i slutet av denna vecka eller nästa vecka ändå!

Imorgon kl 13.00 är det förhandlingar med facket, kl 15.00 är vi kallad till mötet, så imorgon blir det väl mera officiellt att vi blir övertaliga...har inte så mycket förhoppningar om att facket kan göra nånting, det som facket kunde göra som de sa var att de kunde dra det vidare till nånting som heter central förhandling.
Jag vill bara veta vart jag kommer få min tjänst nånstans!!
Har lagt in om tjänstledigt helt från den 1:a mars till 1:a Juni, sedan vill jag jobba heltid Juni och Juli och kanske lite semster i augusti innan skolan börjar igen.